Verkoop, aanleg, intallatie & onderhoud van zwembaden, sauna's en hottubs!

logo buitenleventotaal.nl

Houten zwembaden

Wat is een houten zwembad

Een houten zwembad is een sfeervol en natuurlijk zwembad dat perfect past in een rustieke of landelijke tuin. Het zwembad is gemaakt van duurzaam hout en heeft daardoor een lange levensduur. Houten zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het hout heeft een warme uitstraling en zorgt voor een ontspannen sfeer rondom het zwembad. Kies voor een houten zwembad als je op zoek bent naar een unieke en natuurlijke toevoeging aan je tuin.

Een houten zwembad plaatsen

Het installeren van een houten zwembad begint met het graven van een geschikte locatie in de tuin. Vervolgens wordt de basis voor het zwembad gelegd en wordt het houten frame geplaatst. Het zwembad wordt vervolgens bekleed met duurzame houten planken en afgewerkt met een waterdichte coating. Tot slot wordt het zwembad gevuld met water en aangesloten op de juiste systemen. Een professionele installateur kan hierbij helpen en het proces zo soepel mogelijk laten verlopen.

Een houten zwembad onderhouden

Een houten zwembad vereist onderhoud. Regelmatig schoonmaken met een zachte borstel en een geschikt schoonmaakmiddel is belangrijk, De pH-waarde en het chloorgehalte van het water moet ook worden gecontroleerd en in balans worden gehouden.

Techniek en accessoires

Een houten zwembad heeft een filter en pomp nodig om het water schoon en helder te houden. De pomp zorgt ervoor dat het water door het filtersysteem stroomt, waarbij vuil en verontreinigingen worden verwijderd. Regelmatig onderhoud is belangrijk om de efficiëntie te behouden.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u meer informatie over Plunge Pools, pompen, filters en accessoires? Neem contact met ons op en vraag naar een gratis adviesgesprek.

Contactformulier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tuinaanleg met zwembad

Buitenleventaal.nl is onderdeel van Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven. Naast het kopen, plaatsen en onderhouden van zwembaden kunnen wij ook een compleet nieuwe tuin voor u aanleggen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating en tuinafscheiding. Ga naar de website Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven voor meer informatie.

Leveranciers polypropyleen zwembad en plaatsen in de tuin

Polypropyleen zwembad

Een polypropyleen zwembad is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk zwembad dat gemaakt is van hoogwaardig kunststof. Polypropyleen zwembaden zijn zeer geschikt als ingegraven installatie en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Het materiaal is bestand tegen extreme temperaturen en chemische stoffen …..

Houten zwembad

Een houten zwembad is een sfeervol en natuurlijk zwembad dat perfect past in een rustieke of landelijke tuin. Het zwembad is gemaakt van duurzaam hout en heeft daardoor een lange levensduur. Houten zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het hout heeft een warme uitstraling en zorgt voor een …..

Plunge pools

Een plunge pool is een compact en diep zwembad dat perfect is voor verkoeling op warme zomerdagen. Het is ontworpen om snel af te koelen en te ontspannen, en kan gemakkelijk in bijna elke tuin worden geïnstalleerd. Het is niet alleen geschikt voor zwemmen, maar ook voor bijvoorbeeld aqua-fitness of hydrotherapie …..