Verkoop, aanleg, intallatie & onderhoud van zwembaden, sauna's en hottubs!

logo buitenleventotaal.nl

Sauna's

Een Sauna in uw tuin!

Buitenleventotaal.nl laat u genieten van een gezonde, ontspannen en luxe sauna-ervaring in je eigen tuin. Onze sauna’s zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen en modellen, denk hierbij aan een barrel of een Pod sauna, we bieden een uitgebreide installatieservice om ervoor te zorgen dat alles correct is aangesloten.

Een sauna biedt vele gezondheidsvoordelen

Stel u voor dat u na een lange werkdag thuis komt en uw eigen privé-oase hebt om te ontspannen. Geen verkeer, geen drukte, alleen de rustgevende warmte van uw eigen sauna. U kunt tot rust komen, uw spieren ontspannen en uw zorgen loslaten. Het is wetenschappelijk bewezen dat sauna’s tal van gezondheidsvoordelen bieden, zoals het verminderen van stress, het verbeteren van de bloedsomloop en het versterken van het immuunsysteem.

Houtgestookte sauna's of elektrische sauna’s

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende sauna-opties die aan uw persoonlijke wensen en budget voldoen. Of u nu op zoek bent naar een houtgestookte of elektrische sauna wij hebben wat u zoekt.

Een sauna voor elk budget

Kortom, als u op zoek bent naar een gezonde, ontspannen en luxe sauna-ervaring in uw eigen achtertuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze saunas zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen, we bieden een uitgebreide installatieservice en we zorgen ervoor dat alles correct is aangesloten. Neem contact met ons op en laat ons u helpen om uw droomsauna te realiseren!

Contactformulier

Tuinaanleg met zwembad

Buitenleventaal.nl is onderdeel van Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven. Naast het kopen, plaatsen en onderhouden van zwembaden kunnen wij ook een compleet nieuwe tuin voor u aanleggen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating en tuinafscheiding. Ga naar de website Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven voor meer informatie.