Verkoop, aanleg, intallatie & onderhoud van zwembaden, sauna's en hottubs!

logo buitenleventotaal.nl

Plunge Pools

Wat is een Plunge Pool

Een plunge pool is een compact en diep zwembad dat perfect is voor verkoeling op warme zomerdagen. Het is ontworpen om snel af te koelen en te ontspannen, en kan gemakkelijk in bijna elke tuin worden geïnstalleerd. Het is niet alleen geschikt voor zwemmen, maar ook voor bijvoorbeeld aqua-fitness of hydrotherapie. Plunge pools zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en kunnen zelfs op maat worden gemaakt. Kies voor een plunge pool als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om te genieten van een verfrissende duik in je eigen achtertuin.

De voordelen van een Plunge Pool

Een plunge pool is compact en diep, ideaal om snel af te koelen en te ontspannen. Het past gemakkelijk in bijna elke tuin, biedt meerdere gebruiksmogelijkheden en is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen.

Een Plunge Pool onderhouden

Een plunge pool vereist relatief weinig onderhoud. Regelmatig schoonmaken met een zachte borstel en een geschikt schoonmaakmiddel is belangrijk. De pH-waarde en het chloorgehalte moeten ook worden gecontroleerd en in balans worden gehouden. Het is ook belangrijk om het waterpeil op het juiste niveau te houden.

Techniek en accessoires

Een plunge pool heeft een filter en pomp nodig om het water schoon en helder te houden. De pomp zorgt ervoor dat het water door het filtersysteem stroomt, waarbij vuil en verontreinigingen worden verwijderd. Regelmatig onderhoud is belangrijk om de efficiëntie te behouden.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u meer informatie over Plunge Pools, pompen, filters en accessoires? Neem contact met ons op en vraag naar een gratis adviesgesprek.

Contactformulier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tuinaanleg met zwembad

Buitenleventaal.nl is onderdeel van Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven. Naast het kopen, plaatsen en onderhouden van zwembaden kunnen wij ook een compleet nieuwe tuin voor u aanleggen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating en tuinafscheiding. Ga naar de website Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven voor meer informatie.

Leveranciers polypropyleen zwembad en plaatsen in de tuin

Polypropyleen zwembad

Een polypropyleen zwembad is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk zwembad dat gemaakt is van hoogwaardig kunststof. Polypropyleen zwembaden zijn zeer geschikt als ingegraven installatie en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Het materiaal is bestand tegen extreme temperaturen en chemische stoffen …..

Houten zwembad

Een houten zwembad is een sfeervol en natuurlijk zwembad dat perfect past in een rustieke of landelijke tuin. Het zwembad is gemaakt van duurzaam hout en heeft daardoor een lange levensduur. Houten zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het hout heeft een warme uitstraling en zorgt voor een …..

Plunge pools

Een plunge pool is een compact en diep zwembad dat perfect is voor verkoeling op warme zomerdagen. Het is ontworpen om snel af te koelen en te ontspannen, en kan gemakkelijk in bijna elke tuin worden geïnstalleerd. Het is niet alleen geschikt voor zwemmen, maar ook voor bijvoorbeeld aqua-fitness of hydrotherapie …..