Verkoop, aanleg, intallatie & onderhoud van zwembaden, sauna's en hottubs!

logo buitenleventotaal.nl

Zwembadafdekking

Zwembadafdekkingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en prijsklassen, en wij bieden een breed scala aan opties om bij uw budget en stijl te passen. Van solardecks tot lamellen decks en zomer- tot winterafdekkingen, we hebben alles wat u nodig heeft.

Soorten zwembadafdekkingen

Solardek
Een solardeck is niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Het absorbeert zonlicht en zet het om in energie, waardoor u op de lange termijn op uw energierekening kunt besparen. Bovendien voelt het oppervlak van het dek niet warm aan.

Lamellen dek
Een lamellen dek biedt ook veel voordelen. Het is zeer onderhoudsvriendelijk, omdat het materiaal bestand is tegen water en zonlicht. Daarnaast biedt het lamellen deck het voordeel dat er geen blad enz. in het water komt.

Winter- en zomerdek
Als u het hele jaar door wilt genieten van uw zwembad, dan is een winter- en zomerdek de perfecte oplossing. Het winterdek biedt bescherming tegen regen, sneeuw en wind, terwijl het zomerdek schaduw biedt en het oppervlak van het dek koel houdt op warme dagen.

Installatie en aansluiten

Wij bieden zwembadafdekkingen aan in verschillende prijsklassen en stijlen, zodat u altijd iets vindt dat bij u past. Bovendien installeren wij de zwembadafdekking voor u en zorgen wij ervoor dat alles correct wordt aangesloten.

Meer informatie over zwembadafdekkingen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze zwembadafdekkingen. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomzwembad.

Contactformulier

Tuinaanleg met zwembad

Buitenleventaal.nl is onderdeel van Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven. Naast het kopen, plaatsen en onderhouden van zwembaden kunnen wij ook een compleet nieuwe tuin voor u aanleggen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating en tuinafscheiding. Ga naar de website Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven voor meer informatie.

Leveranciers polypropyleen zwembad en plaatsen in de tuin

Zwembaden

Droomt u al jaren van een zwembad in uw tuin? Uw dromen worden werkelijk bij Buitenleventotaal. Graag willen wij de vele voordelen van het hebben van een zwembad in de tuin met u delen. Een zwembad creëert niet alleen een verfrissende plek om te zwemmen, maar ook een ontspannende omgeving om …..

Zwembad pompen

Of je nu een zwembadbezitter bent of op zoek bent naar een nieuw zwembad, je zult snel merken dat de zwembadpomp een van de belangrijkste componenten is. Het is de motor die het water door de filter en het verwarmingssysteem pompt en zorgt voor een veilige en hygiënische zwemomgeving. Onze zwembadpompen zijn verkrijgbaar …..

Zwembadfilters kopen en aanleggen

Zwembad filters

Heeft u een zwembad in uw tuin en wilt u graag schoon en helder water? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten filters aan die ervoor zorgen dat uw zwembadwater altijd in topconditie is. Laten we beginnen met de voordelen van de verschillende soorten filters. Ten eerste hebben we zandfilters, die …..