Verkoop, aanleg, intallatie & onderhoud van zwembaden, sauna's en hottubs!

logo buitenleventotaal.nl

Tuin met zwembad

Droomt u al jaren van een zwembad in uw tuin? Uw dromen worden werkelijk bij Buitenleventotaal. Graag willen wij de vele voordelen van het hebben van een zwembad in de tuin met u delen. Een zwembad creëert niet alleen een verfrissende plek om te zwemmen, maar ook een ontspannende omgeving om te zonnebaden en quality time door te brengen met vrienden en familie. Het is een uitstekende manier om actief te blijven en te genieten van een gezonde levensstijl. Een zwembad in de tuin verhoogt de waarde van uw huis en biedt een geweldige manier om uw woning te upgraden. Of het nu gaat om een klein of groot zwembad, er is voor elk budget en elke smaak een perfecte oplossing. Maak een keuze uit een polypropyleen zwembad, houten zwembad of een Plunge Pool.

Leveranciers polypropyleen zwembad en plaatsen in de tuin

Poly propyleen zwembad

Een polypropyleen zwembad is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk zwembad dat gemaakt is van hoogwaardig kunststof. Polypropyleen zwembaden zijn zeer geschikt als ingegraven installatie en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Het materiaal is bestand tegen extreme temperaturen en chemische stoffen …..

Houten zwembad

Een houten zwembad is een sfeervol en natuurlijk zwembad dat perfect past in een rustieke of landelijke tuin. Het zwembad is gemaakt van duurzaam hout en heeft daardoor een lange levensduur. Houten zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het hout heeft een warme uitstraling en zorgt voor een …..

Plunge pools

Een plunge pool is een compact en diep zwembad dat perfect is voor verkoeling op warme zomerdagen. Het is ontworpen om snel af te koelen en te ontspannen, en kan gemakkelijk in bijna elke tuin worden geïnstalleerd. Het is niet alleen geschikt voor zwemmen, maar ook voor bijvoorbeeld aqua-fitness of hydrotherapie …..