Verkoop, aanleg, intallatie & onderhoud van zwembaden, sauna's en hottubs!

logo buitenleventotaal.nl

Zwembadpomp kopen?

Of je nu een zwembadbezitter bent of op zoek bent naar een nieuw zwembad, je zult snel merken dat de zwembadpomp een van de belangrijkste componenten is. Het is de motor die het water door de filter en het verwarmingssysteem pompt en zorgt voor een veilige en hygiënische zwemomgeving.

Installatie en aansluiten van zwembadpompen

Onze zwembadpompen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en prijsklassen, en we bieden installatie- en aansluitdiensten om ervoor te zorgen dat alles correct werkt. Maar wat zijn nu de voordelen van de verschillende soorten zwembadpompen?

Enkel snelheidspompen voor uw zwembad

Ten eerste hebben we de Enkel-snelheidspompen deze zijn betaalbaar en gemakkelijk te installeren.

Variabele snelheidspompen voor uw zwembad

Daarnaast hebben we ook variabele snelheidspompen. Deze pompen zijn de meest efficiënte op de markt en kunnen tot wel 90% op je energierekening besparen. Ze zijn stil, hebben een lange levensduur en zijn gemakkelijk te programmeren. Ze zijn ook duurder dan de enkelsnelheidspompen, maar op de lange termijn zul je zeker geld besparen.

De zwembadpomp met de juiste capaciteit

Ongeacht welk type pomp je kiest, onze professionele installatiediensten zorgen ervoor dat alles correct wordt aangesloten. We zorgen ervoor dat je pomp de juiste capaciteit heeft om je zwembad optimaal te laten werken, waardoor je zwembad schoon en veilig blijft.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u meer informatie over polypropyleen zwembaden, pompen, filters en accessoires? Neem contact met ons op en vraag naar een gratis adviesgesprek.

Contactformulier

Tuinaanleg met zwembad

Buitenleventaal.nl is onderdeel van Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven. Naast het kopen, plaatsen en onderhouden van zwembaden kunnen wij ook een compleet nieuwe tuin voor u aanleggen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating en tuinafscheiding. Ga naar de website Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven voor meer informatie.

Leveranciers polypropyleen zwembad en plaatsen in de tuin

Zwembaden

Droomt u al jaren van een zwembad in uw tuin? Uw dromen worden werkelijk bij Buitenleventotaal. Graag willen wij de vele voordelen van het hebben van een zwembad in de tuin met u delen. Een zwembad creëert niet alleen een verfrissende plek om te zwemmen, maar ook een ontspannende omgeving om …..

Zwembad pompen

Of je nu een zwembadbezitter bent of op zoek bent naar een nieuw zwembad, je zult snel merken dat de zwembadpomp een van de belangrijkste componenten is. Het is de motor die het water door de filter en het verwarmingssysteem pompt en zorgt voor een veilige en hygiënische zwemomgeving. Onze zwembadpompen zijn verkrijgbaar …..

Zwembadfilters kopen en aanleggen

Zwembad filters

Heeft u een zwembad in uw tuin en wilt u graag schoon en helder water? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten filters aan die ervoor zorgen dat uw zwembadwater altijd in topconditie is. Laten we beginnen met de voordelen van de verschillende soorten filters. Ten eerste hebben we zandfilters, die …..